Continue roterende momentsleutels

Accu momentsleutel

De nieuwe B-RAD SELECT serie accu-momentsleutels zijn uitgerust met twee eenvoudige knoppen om het aanhaalmoment in stappen van 10 Nm in te stellen.
Op het 4-cijferige scherm is het ingestelde moment af te lezen. De B-RAD SELECT onthoudt het laatst ingestelde moment, ook nadat de accu verwijderd is.

Pneumatische momentsleutel

De Single pneumatische momentsleutel is zeer geavanceerd en voor zwaar industrieel gebruik. Naast de hoge aandraaisnelheid biedt de pneumatische serie het voordeel van het zeer snel en eenvoudig positioneren van de reactiearm op het afsteunpunt.

Elektrische momentsleutel

De V-RAD SELECT elektrische serie is een zeer handzame generatie elektrische momentsleutels geschikt voor het aandraaien en loshalen van zwaardere boutverbindingen, waarbij laag gewicht, kracht en accuratesse kenmerkend zijn. De V-RAD SELECT serie sleutels zijn bovendien zeer licht en compact en dus ideaal voor mobiele toepassingen.

Advies nodig?

Ons algemeen telefoonnummer is:

+31 (0)485-801476

U kunt ons ook altijd benaderen via WhatsApp, mocht het antwoord te lang uitblijven bel dan alsnog met ons algemeen telefoonnummer.

U kunt ook altijd mailen naar:

Info@anma-tech.nl