Diensten

Aankoop van gereedschap

Al onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd doordat wij meerdere merken in ons productenpakket hebben kunnen wij u een advies onafhankelijk van merk geven. 

Verhuur van gereedschap

Bij huur ontvangt u altijd goed onderhouden en gekalibreerd gereedschap. Hiermee bent u altijd verzekert van het nauwkeurig vast zetten en los draaien van de boutverbinding.

Onderhoud en kalibratie/verificatie

Bij AnMa-TECH kunt u terecht voor het onderhoud aan uw gereedschap, elk merk en elke conditie. Onze monteurs staan klaar om uw tools in goede conditie tegen eerlijke prijzen snel bij u terug te krijgen. Bij ons altijd een kostenopgave vooraf, dus geen verrassingen achter.

Service on site

AnMa-TECH biedt de mogelijkheid u bij uw bolting klus te ondersteunen met professionals. Onze professionals kunnen snel boutverbindingen ontspannen/aanspannen en daarbij de voorgeschreven aanspanningswaarde nauwkeurig behalen. Het is mogelijk de klus volledig over te nemen, zodat deze van a tot z verzorgd wordt zonder dat u er omkijken naar heeft. 

Ultrasoon meting

Het is mogelijk om de specialisten van AnMA-TECH uw boutspanning door middel van geluidsgolven in een verlenging te meten. Hierdoor krijgt u een zeer nauwkeurig beeld van de boutspanning op uw toepassing.

Engineering

AnMa-TECH kan voor u bolting gerelateerde toepassingen engineeren. Met de nadruk op onder andere veiligheid en nauwkeurigheid zijn onze specialisten experts in het bieden op oplossingen. 

Advies nodig?

Ons algemeen telefoonnummer is:

+31 (0)485-801476

U kunt ons ook altijd benaderen via WhatsApp, mocht het antwoord te lang uitblijven bel dan alsnog met ons algemeen telefoonnummer.

U kunt ook altijd mailen naar:

Info@anma-tech.nl

 

nl_NLDutch