Onderhoud en kalibratie/verificatie

Goed onderhoud aan uw bolting gereedschap verhoogd de betrouwbaarheid van uw bolting gereedschap en verkleint de kans van schade, uitval, gebreken en ongemak op een later moment. 

Het team van AnMa-TECH bechikt over de juiste kennis en middelen om goed en efficient het onderhoud aan uw bolting equipment uit te voeren. Wij onderscheiden ons door de korte doorlooptijden daarnaast wordt er altijd van te voren een offerte gemaakt indien er bijkomende kosten zijn. Dit zorgt er voor dat u altijd op de hoogte bent van de kosten en er geen onvoorziene kosten bijkomen achteraf.

Door uw gereedschap periodiek te laten verifiëren en/of kalibreren bent u zeker van de juiste torque output van dit gereedschap. Alle type en merken momentsleutels kunnen we kalibreren en daarnaast  worden deze op onze dynamische testopstelling geontroleerd. 

Daarnaast veriferen we ook manometers, indien deze te veel afwijkt kunnen we deze herkalibreren of vervangen. Alle elektrische apparatuur ondergaat ook een NEN-3140 keuring.

Alle rapportages worden digitaal opgeslagen en het gereedschap wordt voorzien van een QR-code. Door deze code te scannen met een smartphone wordt het rapport en bijvoorbeeld de torque chart geladen, zodat altijd het kalibratierapport aanwezig is bij het gereedschap.

Advies nodig?

Ons algemeen telefoonnummer is:

+31 (0)485-801476

U kunt ons ook altijd benaderen via WhatsApp, mocht het antwoord te lang uitblijven bel dan alsnog met ons algemeen telefoonnummer.

U kunt ook altijd mailen naar:

Info@anma-tech.nl

 

nl_NLDutch